ΕΣΣΗ ΤΟΥ YLANG-YLANG ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΟΡΕΣ Μεγαλωμένο στο αρχιπέλαγος των Κομόρων, τα φρέσκα άνθη Ylang-Ylang αποστάζονται στον ατμό για να δώσουν ένα απόσταγμα που χρησιμοποιείται για τη σύνθεση πολλών αρωμάτων στην αρωματοποιία. Το υλάνγκ-υλάνγκ συμπληρώνει τέλεια διάφορες λουλουδένιες νότες και δίνει κομψότητα, όγκο και πρωτοτυπία στη σύνθεση. ESSENCE OF AGYPTIAN CUMINCIN Το κύμινο είναι ένα αρωματικό φυτό εγγενές του Νείλου και τώρα καλλιεργείται στην περιοχή της Μεσογείου και στη Μέση Ανατολή. Ο σπόρος του είναι ένα από τα παλαιότερα γνωστά μπαχαρικά, που χρησιμοποιείται ως καρύκευμα από την αρχαιότητα στην κουζίνα των μεσογειακών χωρών. Το Cumin Essence, που λαμβάνεται με απόσταξη με ατμό, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία. Το πολύ χαρακτηριστικό άρωμά του, που χρησιμοποιείται σε ελάχιστες δόσεις, είναι ζεστό, πικάντικο, ελαφρώς ζωικό και θυμίζει γλυκάνισο. ESSENCE OF INDONESIAN PATCHOULIPatchouli είναι φυτό ιθαγενές στην Ινδονησία και τη Μαλαισία. Απαραίτητο στην παλέτα του αρωματοποιού, η ουσία του είναι αποσταγμένη στον ατμό από τα αποξηραμένα φύλλα. Χρησιμοποιείται σε chypre, ξυλώδη και ανατολίτικα αρώματα.